Hotel**, Карнавалът във Венеция, 2 нощувки/ВВ, 07.02.2015 - 11.02.2015

Hotel**, Карнавалът във Венеция, 2 нощувки/ВВ, 07.02.2015 - 11.02.2015
Цена: 335.00 лева
виж повече »
 

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2015, Matiate Hotel****, Кемер, 7 нощувки/ALL, чартърен полет от София, 02.05.2015 - 17.10.2015

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2015, Matiate Hotel****, Кемер, 7 нощувки/ALL, чартърен полет от София, 02.05.2015 - 17.10.2015
Цена: 219.00 евро
виж повече »
 

Holiday Inn****, Нова Година в Белград, 3 нощувки/ВВ, 30.12.2014 - 02.01.2015

Holiday Inn****, Нова Година в Белград, 3 нощувки/ВВ, 30.12.2014 - 02.01.2015
Цена: 284.00 лева
виж повече »
За нас
 
Контакти
 
Хотели в България
 
Хотели в чужбина
 
Туристически пакети
 
Оферта по заявка
 
Самолетни билети
 
Автобусни билети за Европа
 
Механа "ХЪШОВЕ"
 
 
Партньори:Екскурзии и почивки от НасамНатам1. Резервации и записване.

1.1. Заявка за Резервация се прави в офиса на Туристическа агенция „Хъшове”, на интернет адрес www.agency.hashovebg.com, по телефон или е-mail след внасянето на 30 лв. такса за изготвяне на оферта за Клиента. След плащане на крайната цена по офертата тази сума се приспада.

1.2. Не може да има договор между Клиента и Туроператора преди Туроператора да:
- изпрати номер на резервацията;
- изпрати потвърждение на резервацията по e-mail;
- получи плащането в пълен размер

1.3. Настаняването в хотела става посредством електронен Ваучер и представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на Потребителя, направил резервацията.

1.4. Резервации за хотели в България няма да бъдат приемани по-малко от 48 часа преди датата на настаняване.

2. Нобходими документи.

2.1. Валиден задграничен паспорт и медицинска застраховка за периода на пътуването.
За страните от Европейския съюз, с които България е в безвизов режим е възможно пътуване с лична карта. За страните, с които сме във визов режим, можете да получите информация от съответните консулски служби.

2.2. За деца под 18 години, пътуващи без някой от родителите си, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.

3. Цени и плащания.

3.1. Сумата за самолетен билет следва да се заплати в пълен размер в момента на резервацията. .

3.2. Размерът на депозита за туристическия пакет е от 30% до 50% от общата пакетна цена, за резервации за Нова година и Великден е в размер на 50% от общата пакетна цена, освен ако не е упоменатo друго в Договора за организирано пътуване на Туроператора. Клиентът внася депозита в момента на подписването на този договор, ако не е упоменат друг срок.

3.3. Окончателно плащане трябва да бъде направено 15 дни преди датата на пътуване, ако не е упоменато друго в Договора за организирано пътуване на Туроператора, за Нова година – доплащане на 100% - 30.11., ако не е работен ден доплащането се извършва в последния работен ден преди 30.11., за Великден – 4 седмици преди датата на пътуването.

3.4. Плащането трябва да се извърши по банков път или в офиса на туристическата агенция. След потвърдено плащане, Клиента получава настанителен документ „Ваучер” или самолетен билет.  Автобусни билети и документи за рент-а-кар ще бъдат изпращани с куриер в случай на необходимост.

3.5. Всички цени обявени на www.agency.hashovebg.com, както и в e-mail съобщенията, изпратени до Клиента, се заплащат в лева по курса на БНБ за деня.

4. Промени и анулации.

4.1. Промяна на цената е възможна при: покачване на стойността на транспортните разходи, в това число на горивото, изменение на размера на таксите, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси; промяна на обменния валутен курс, относим към договора, в периода между сключването му и датата на отпътуването. Увеличението на цената съответства на изменените разходи и начинът на изчисляване е пропорционално на увеличената стойност на посочените разходи.

4.2. Промени и анулации на резервация  за хотели в България могат да бъдат правени от Клиента съгласно съответните условия и правила, прилежащи към конкретната резервация.

4.3. Туроператорът си запазва правото, да анулира потвърдена и платена резервация в случай на официален отказ на хотела, да извърши такова настаняване. В тези случаи Туроператора се задължава да предложи адекватно алтернативно настаняване в хотел от същата или по-висока категория в същия град /курорт без доплащане. А ако Потребителят се откаже от това алтернативно предложение, Туроператора да възстанови на Потребителя пълната сума по анулираната резервация в 3 дневен срок.

4.4. Отказ на потвърдена резервация, може да бъде направен от Клиента, според условията за отказ на резервация на хотела, които са обявени на www.agency.hashovebg.com и в е-mail изпратен до Клиента от Туристическа агенция Хъшове - за конкретната резервация.

4.5. При неспазване на Условията за отказ, разликата между сумата по платената от Потребителя резервация и наложената глоба за пълен или частичен отказ се възстановява до 3 дни от датата на отказ, по начина, по който Клиента е направил своето плащане.

Категоризация на предлаганите хотели е официалната такава, обявена от хотелиерите съобразно закона, действащ на територията на страната, в която се намира съответният хотел.

Потребителят потвърждава, че е пълнолетен гражданин (навършени 18 години).

"Акцент-Д" - интернет проектиране
Най-добрите оферти на българските и европейските туроператори на едно място! Хотелски резервации в цял свят Самолетни билети Автобусни билети Коли под наем, застраховки Екскурзии The best offers of Bulgarian and European tour operators! Hotel reservations all over the world! Aitplane tickets Bus tickets Rent-a-car, insurances Excursions